luni, 5 septembrie 2011

Aspecte zilnice ale dictaturii electronice

Lumea e intr-un proces puternic de schimbare. Noua tehnologie trebuie să se acordeze cât mai curând şi deplin cu existenţa oamenilor, este ordin de la negru împărat. Deocamdată se mai dau lupte sporadice între lumea de tip vechi, firească, lăsată de Dumnezeu, naturală şi lumea artificială, electronică, creată de forţele întunericului. Când acest proces se va fi finalizat, la el se lucrează de ani de zile, dar implementarea lui în forţă se întâmplă de doar câteva luni, lumea va fi aşezată pe un cu totul nou calapod, al tehnologiei noi pentru o nouă eră. Ce înseamnă asta de fapt? Că libertatea omului cu care unii încă se mai îndeletnicesc este pusă serios în pericol, individului creionându-se un patern de viaţă din care nu prea mai poate ieşi. Omul este racordat la sistemul electronic prin semnul fiarei, aflat, din nefericire, deja în fruntea multora. Dar nu doar fruntea omului participă la acest proiect de nouă dictatură înfiorătoare şi finală, ci, planurile globaliste sunt îndreptate către întreg corpul omului. Alimentele pe care le mănâncăm nu doar că sunt atent modificate genetic, dar îţi sunt vândute purtând, din ce în ce mai multe, codul de bare cu semnul fiarei şi sunt trecute prin cititorul de cod, laser, care imprimă produsului o informaţie, care, uşor, uşor va fi asimilată de organism pentru a se putea încadra perfect în noul sistem electronic. Astfel omul este proiectat a deveni perfect adaptat la o lume, ca să zic aşa, electrizantă, prin modificarea treptată a organismului. La baza acestui sistem stă de fapt informaţia, o informaţie de tip electronic care nu doar că va face din individ un număr, visul mai vechilor statisticieni, ci, va reuşi să facă din individ un respondent perfect la mesajele trimise electronic, încadrându-l robotic în peisajul noii ere de dictatură electronică prin care deja păşim timid. Peisajul urbei va arăta în curând ca o sală imensă şi zgomotoasă de jocuri electronice.
Înfiorător este că mintea omului ajunge din ce în ce mai mult prinsă în aceste cadre electronice, acest nou tip de închisoare perfectându-se pe zi ce trece. Ştim că prin deja banalul televizor sunt emise undele alfa care afectează creierul omului, sunt cunoscute studiile ştiinţifice, în câteva cuvinte însă se poate explica astfel: acele unde alfa reuşesc să sensibilizeze substanţial creierul omului racordându-l la acest nou tip de informaţie electronică. Canalul fiind deja deschis, prin fruntea omului, transmiterea de informaţie poate fi la alegerea manipulatorului. Tehnologia wirless poate să se aşeze liniştită în fotoliu.
Realitatea obişnuită este înlocuită agresiv de o viaţă controlată şi dictată tehnologic în care omul se afundă într-o negură deasă, cu ieşiri din ce în ce mai greu de găsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu